Lackskydd


 

Diamondbrite har ett bevisat skydd mot:
-Grus, salter, trafik film och tjära
-Surt regn och andra luftföroreningar
-Trädsav
-Fågelspillning
-Temperaturpåverkan
-Insekter
-Blekning från ultraviolett ljus är praktiskt tagen helt eliminerat, likaså nitratetsning orsakat av fågelspillning

 

Diamondbrite – den ultimata skyddet för bielens lack och klädsel.

 

Testresultat
Testerna utförda av Intertek Testing & Certification Ltd placerade Jewelultras Diamondbrite lackskydd på topp 2 år i rad. Testerna inkluderade vattens pärla höjd och glansighet på svart och röd (färgerna som snabbast tappar glans).
När du använder Diamondbrite Fabric Protection blir varje textilfiber skyddad av ett osynligt hård yta.Efter behandlingen har tyget ett livslångt skydd mot normalt vardagsspill och alla slags fläckar. Diamondbrite Fabric Protectionhar prövats med gott resultat mot te, kaffe, varm choklad, alkohol,mjölk, fruktjuicer, cola, läskedrycker, choklad, godis och till och med fettfläckar. Alla dessa ämnen stöts bort från det behandlade tyget,antingen går det rakt igenom väven eller kristalliseras så att det blir lätt att torka bort. Hundhår kan också enkelt avlägsnas vid denna behandling. 
Med Diamondbrite behöver du alldrig polera din bil igen.
Tänk på hur det känns när du hämtar ut din nya bil från bilfirman. När lacken blänker och är len som silke och insidan av bilen luktar fräschtoch gott och alla ytor och textiler är skinande rena. Vore det inte fantastiskt om din bil fortsatte att vara lika fin som dendagen du köpte den, om du kunde känna den där nybilskänslan varje gångdu såg din bil? Att alltid ha en bil med fin lack utan skador och blekta ytor .Diamondbrite ger ett komplett skydd för din bil och är konstrueratför att hålla din bil i samma skick som när den var sprillans nyoch sedan låta den förbli så – för alltid. Diamondbrite skapar effektivt en osynlig, nästan ogenomträngligsköld i och runt bilen. Diamondbrite rekommenderas av återförsäljares om det bästa inre och yttre skyddssystemet för din bil.
Vi på TC Bivårdcenter är stolta att arbeta med Diamond Brite som produkt gäller Lackskydd och Lackförsegling av våra kunders bilar.