Garantier


Bilvård och bilvårdsprodukter i Eskilstuna

Vår erfarna personal tar väl hand om din bil och kan erbjuda ett brett sortiment av bilvårdsprodukter i Eskilstuna

Välkommen till Tef Coat Bilvårdcenter AB, ett företag som tar hand om din bil som om det vore vår egen. Vi kan erbjuda många tjänster och bilvårdsprodukter för din bil.

Erfarenhet

All vår personal är välutbildad inom sina specialområden och har lång erfarenhet av bilvård. Vår erfarenhet och kunskap tar vi med oss i varje utfört arbete. Det gör att du som kund alltid kan lita på att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska kunna komma ut på vägarna igen. Det är en trygghet som du också kan känna ifall det skulle hända något.

Specialiteter

Diamondbrite är den enda lackkonserveringen på den svenska marknaden som ger ert fordon ett riktigt skydd och samtidigt blir den blank och lätt att tvätta.

Hur vet vi att denna produkten håller? Svar, World Wide har Diamondbrite Life time garanti.

Material

Förutom våra tjänster inom bilvård kan vi också erbjuda ett brett utbud av bilvårdsprodukter till försäljning. Vi har det din bil behöver för alla tillfällen. Dessutom garanterar vi att våra maskiner och metoder alltid är moderna och uppdaterade. Vi är mycket noggranna med att hålla oss uppdaterade med branschens utveckling för att ge dig som kund bästa möjliga service.